مزایای استفاده از نقاشی نمای ساختمان،قیمت نقاشی نمای ساختمان
نوشته شده توسط : گل نسیم

مزایای استفاده از نقاشی نمای ساختمان،قیمت نقاشی نمای ساختمان

در واقع نمای یک ساختمان چهره آن می باشد. که پیش از هر چیزی توجه کسانی که از آنجا عبور می کنند را جلب می کند. معمولا نقاشی نمای ساختمان و آپارتمان یکی از المانهای هست. که به مرور زمان کم کم خاکستری، محو، کدر و حتی قدیمی می شود.

بطوریکه دیگر زیبا به نظر نمی رسد. خب، اگر نمای ساختمان از مدت ها قبل نیاز به رنگ آمیزی مجدد داشته باشد، یا بد رنگ شده باشد. پس نگاه کردن به ساختمان حتی از دور هم ناخوشایند است. چاره ی کار، نقاشی یا یک رنگ آمیزی اساسی و به موقع از نمای یک ساختمان می تواند حس و حال تازه به دکور ظاهری ساختمان ببخشد.

مزایای نقاشی نمای ساختمان

رنگ آمیزی نمای ساختمان به سبب زیبا سازی نمای ساختمان‌ ها یکی از عوامل متداول در پروژه‌ های نوسازی می باشد. که در اینجا علاوره بر تقویت ظاهر رنگ نما مزایای دیگری وجود دارد.
محافظت از نمای خارجی ساختمان در مقابل شرایط آب و هوایی مختلف است. نظیر برف و باران حتی اتفاقات غیر مترقبه مثل آتش سوزی که ممکن است به نمای ساختمان خسارت وارد کند. در حال حاضر انواع متنوعی از رنگ‌ های نمای ساختمان از قبیل رنگ نمای اکریلیک نما که ماندگاری بالای بابت محافظت از نمای ساختمان در برابر صدمات آب و هوایی را دارد در بازار در دسترس است.
تعدادی از رنگ‌های نما بطور کامل می‌توانند. از جذب رطوبت و تولید کپک نیز خودداری کنند. رنگ نمای ساختمان با کیفیت بالا همچنین می‌تواند، به محافظت از نمای بیرونی ساختمان در مقابل گرد و غبار و حشرات کمک کند.

رنگ اکریلیک در رنگ آمیزی نمای ساختمان

بخاطر کیفیت بالا هم در داخل و هم خارج ساختمان استفاده می شود. اساساً بر پایه آب بوده که شامل سه نوع (براق، مات و نیمه براق) می باشد. که در حلال های مختلف حل نمی شوند. برای حل آنها فقط کافیست از آب استفاده کنید. همین مزیت خوب در رنگ اکریلیک نمای ساختمان باعث شده نسبت به رنگ های روغنی بهتر بوده و با محیط زیست سازگارتر باشد. و جایگزین مناسب تری برای رنگ های روغنی و پلاستیکی باشد.

این رنگ بخاطر طرفداران بسیار، صنعت رنگ امیزی ساختمان ها را دچار تحول و تغییر کرده است. بخاطر غلظت بالا برای ایجاد پوشش بافت در سطوح مناسب هستند. به سرعت خشک می‌شوند و بوی ناخوشایندی ندارند. رنگ اکریلیک بخاطر انعطاف‌پذیری، بروی تمامی سطوح سیمانی، گچی، صفحات کناف و هر سطح دیگر قابل انجام هستند. و پوشش ضد رطوبت بوجود می آورند.

مهمترین ویژگی های رنگ های اکریلیک

✅ درخشندگی بالا
✅ مقاومت در برابر نور خورشید
✅ دارای غلظت فوق العاده بالا
✅ دوام و ماندگاری بالا
✅ تنوع زیاد در رنگ ها
✅ فاقد بوی بد بودن رنگ اکریلیک نما
✅ انعطاف پذیری بالا
✅ قابلیت ترمیم مجدد
✅ قابل استفاده بر روی سطوح متعدد
✅ سازگاری بالا با محیط زیست
✅ عدم جذب گرد و خاک
✅ مقاومت بالا در برابر ساییدگی
✅ خشک شدن سریع سطح رنگ آمیزی شده

مراحل انجام نقاشی نمای ساختمان

بررسی دیوار

قبل از شروع کار رنگ، باید سطح دیوار را بررسی کنید.عیوب را به صورت لایه برداری لایه های قدیمی، لبه های بیرون زده ملات پیدا کرده و برطرف کنید. ناهمواری‌ های سطح باید از قبل بتونه کاری شوند. و لایه فرسوده رنگ قدیمی از بین برود. همچنین باید مطمئن شد که دیوار به کانون قارچ تبدیل نشده است.

بتونه کاری

بتونه زدن باعث استحکام لازم در سطح کار می شود. خاصیت چسبندگی را افزایش میدهد. به طوری که رنگ به طور محکم به زیرسازی بچسبد و سال ها دوام بیاورد بعلاوه، لایه بتونه مصرف کل رنگ را نیز کاهش می دهد.

رنگ بکارگیری

بوسیله تفنگ اسپری، غلتکی یا برس رنگ میتوان از رنگ‌ های آکریلیک برای نما سازی استفاده کرد. به عنوان یک قاعده، رنگ حداقل در دو لایه اعمال می شود. لایه اول وظیفه زیرساز چسبندگی را انجام می‌دهد. و با تفنگ اسپری اعمال می شود. هر لایه بعدی فقط پس از پوشاندن کامل لایه قبلی باید اعمال شود.

 

رنگ آمیزی نمای سیمانی

رنگ آمیزی نمای سیمانی از جمله مواردی می باشد که هر چند سال یکبار باید انجام شود. زیرا در اثر گذشت زمان به تدریج جلوه و زیبایی نمای ساختمان از بین می رود و ظاهر زشتی پیدا می کنند و نیاز به رنگ آمیزی نمای سیمانی است.

استفاده از رنگ نمای ساختمان ضد آب روی سیمان موجب می شود که طول عمر این نما افزایش پیدا کند. در رنگ آمیزی نمای سیمانی ابتدا تمام عیب های نما باید به خوبی گرفته شود و سپس اقدام به رنگ کردن نمای سیمانی نمود.

رنگ آمیزی نمای شیروانی

امروزه، بکارگیری از ورق های گالوانیزه به عنوان سقف شیروانی جای خود را به سفال داده است. با این وجود از این نوع نما هنوز در نواحی مرطوب و بارانی کاربرد دارند. برای نقاشی نمای شیروانی پیش از اجرای رنگ بر روی سطح، باید از واش پرایمر بهره گرفت.
این ماده که شامل زینک کرومات یا فسفریک اسید است. با ایجاد لایه ای بر روی سطح باعث مقاومت در برابر خوردگی و زنگ زدگی می شود. و همچنین سبب چسبندگی بهتر بین رنگ نهایی و سطح فلز می شود.

رنگ آمیزی نمای چوب، ترمو وود

برای مرمت و بازسازی نمای چوبی بعد از مراحل شستشو و پوسته کنی باید نخست سطح چوب توسط سمباده نرم آماده مرحله سیلر شود. و پس از انجام سیلر بر روی چوب، رنگ نهایی بر روی سطح اجرا شود و نقاشی نما کامل گردد. برای مقاومت بالای رنگ بر روی سطح چوبی، بهتر است. از سیلر و رنگ های پلی یورتان استفاده شود.

قیمت نقاشی نمای ساختمان

نقاشی نمای ساختمان یکی از فعالیت‌ های مرمت و بازسازی محسوب می شود. قیمت نقاشی بستگی به دو فاکتور خرید رنگ ساختمانی و دستمزد رنگ‌آمیزی نما دارد. متخصصان نقاشی می‌توانند رنگ مورد نظر شما را تهیه کرده و قیمت نهایی خرید ابزار و مصالح را با دستمزد اعلام کنند. همچنین شما می‌توانید خودتان نسبت به خرید رنگ و نصب داربست در صورت لزوم اقدام کنید. اما باید در نظر داشته باشید که به طور کلی قیمت اعلام‌ شده معمولا دستمزد اجرای نقاشی نمای خانه است.

تأثیر رنگ بر قیمت نقاشی نمای ساختمان

رنگ روغنی نیاز به مهارت بالایی دارد. و برای خشک شدند به زمانی بیشتری نیاز دارد. همین موضوع باعث می‌ شود. تایم نقاشی نمای ساختمان بیشتر شده و دستمزد افزایش بیاید. به شما پیشنهاد می‌کنیم قبل از آن حتما با متخصصان کف سابی پلاس مشورت کنید.

تأثیر ارتفاع و مساحت فضا بر دستمزد رنگ آمیزی نمای ساختمان

هر چه ارتفاع ساختمان بیشتر باشد، قیمت اجرای نقاشی بیرون خانه بیشتر می‌شود. برای مثال معمولا متخصصان برای ساختمان‌های بالای 3 طبقه، قیمت پیشنهادی بیشتری پیشنهاد می‌دهند. همچنین مساحت نما نیز بر قیمت رنگ ساختمانی و دستمزد اجرا تأثیرگذار است.

قیمت نقاشی بیرون ساختمان

دو روش برای نقاشی نمای ساختمان وجود دارد. در روش اول باید قبل از نقاشی ساختمان با داربست نصب کرد و در روش دوم نقاشی با طناب یا راپل اجرا می‌شود. بدیهی است که اجاره و نصب داربست یک هزینه جانبی به شمار می‌آید. و در قیمت کل تاثیرگذار است اما گاهی به دلیل شرایط ساختمان نمی‌توان از طناب برای رنگ آمیزی کمک گرفت.

 





:: موضوعات مرتبط: نقاشی نمای ساختمان , رنگ آمیزی نمای سیمانی , رنگ آمیزی نمای سیمانی ساختمان , نقاشی نمای بیرونی ساختمان , قیمت نقاشی نمای بیرونی ساختمان , ,
:: برچسب‌ها: نقاشی نمای ساختمان،قیمت نقاشی نمای بیرونی ساختمان،نقاشی نمای ساختمان بدون داربست،نقاشی نمای ساختمان با راپل ,
:: بازدید از این مطلب : 246
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 تير 1402 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: